Bekijk desktop versie
about:concepts | sports

About Streetkings

Streetkings Street Football, a sublabel of Streetkings Global, is an organization of street football players who came together to give people one main platform to watch the best street football players perform, make use of our services and follow our activities. We provide demonstrations, clinics, events, photoshoots, masterclasses and...

Read more

Streetkings Docenten Take Over So You Think You Can Dance

Monday, 03 october 2011 03:54

Zaandam,  maandag 3 oktober

 

2011 is het jaar dat de Zaanse dansleraar Juvat Westendorp schittert in de RTL5 hitserie ‘So You Think You Can Dance’.  Juvat gooide hoge ogen tijdens zijn auditie door met een nieuwe dansstijl op de proppen te komen. Deze stijl bestaat uit Breakdance met lyrical invloeden en draagt dus de naam Lyrical breakdance. Het is een b-boy (breakdancer) nog nooit eerder gelukt om de liveshows van de serie te halen en juist door met deze nieuwe stijl te komen is het Juvat toch gelukt de jury van zijn veelzijdige talent te overtuigen.

 

Juvat is eigenaar en breakdance docent van dansschool Streetkings in Zaandam. Juvat is echter niet de enige docent van de dansschool die het goed doet in So You Think You Can Dance. Naast hem zijn ook Sedrig Verwoert, Etienne Groenenveld en Gianni Grot te zien in het bekende dansprogramma en zijn zij allemaal tot de laatste ronde voor de liveshows gekomen. Helaas is één van de vier docenten, Etienne, niet door gegaan naar de liveshows, maar de overige 3 docenten behoren nu bij de beste 18 dansers van de show!

 

Streetkings richt zich niet alleen op dans, maar ook op straatvoetbal en is opgericht door een van de bekendste straatvoetballers ter wereld, Edward van Gils. Op 16 oktober wordt tijdens het eenjarige bestaan van Streetkings ook meteen de Streetkings Agency gelanceerd. De agency heeft een groot aanbod van de beste dansers en straatvoetballers die zich op Nederlandse bodem bevinden. Met passie proberen wij creativiteit, plezier en inspiratie op zoveel mogelijk mensen over te brengen.

 

Wil je de beste dansers en straatvoetballers van Nederland live in actie zien kom dan zondag 16 oktober naar de graffiti vrijplaats onder de a8 in Zaanstad want dan viert Streetkings haar eenjarig bestaan.   

 

 

This website uses cookies. More information can be found on our cookie policy. Close