Bekijk desktop versie
about:concepts | sports

About Streetkings

Streetkings Street Football, a sublabel of Streetkings Global, is an organization of street football players who came together to give people one main platform to watch the best street football players perform, make use of our services and follow our activities. We provide demonstrations, clinics, events, photoshoots, masterclasses and...

Read more

Kom allemaal naar ons eenjarig bestaan op 16 oktober!

Thursday, 06 october 2011 02:10

Zaandam, 6 oktober 2011

Wil je de beste dansers en straatvoetballers van Nederland live in actie zien kom dan zondag 16 oktober naar de graffiti vrijplaats onder de a8 in Zaanstad want dan viert Streetkings haar eenjarig bestaan.

Streetkings is een organisatie die zich bezighoudt met dans en straatvoetbal. Op deze dag zullen de beste straatvoetballers van Nederland hun talenten bewijzen tijdens een toernooi. Denk aan grote namen als Edward van Gils (bekend van o.a. Fifa Street en Nike reclames met Ronaldinho) en Issy Hitman, die over de hele wereld roem hebben vergaard met hun skills. Daarnaast zijn er optredens van de crème de la crème van de Nederlandse dansscene zoals Caggie Gulum, Patrick Karijowidjojo, Sedrig Verwoert en Juvat Westendorp. Velen van hen hebben meegedaan aan bekende programma’s als So You Think You Can Dance, The Ultimate Dance Battle en Move Like Michael Jackson. Tevens zal tijdens dit evenement de Streetkings Agency gelanceerd worden. De agency heeft een groot aanbod van de beste dansers en straatvoetballers die zich op Nederlandse bodem bevinden. Zij zijn beschikbaar voor onder andere demonstraties, evenementen en workshops.

Freestyle acts, grafitti artists en DJ’s zullen het geheel compleet maken. Streetkings is meer dan een dansschool en straatvoetbal instituut, het is de belichaming van de straatcultuur. Met passie proberen wij creativiteit, plezier en inspiratie op zoveel mogelijk mensen over te brengen. Dus iedereen is welkom op zondag 16 oktober tussen 14.00 en 17.00 op de grafitti vrijplaats onder de a8.

 

This website uses cookies. More information can be found on our cookie policy. Close